Coronapulje ansøgning

Coronapulje

Udfyld formularen for at søge om støtte til forsvarlig genåbning i din forening eller seniorklub. Du skal være en godkendt medlemsforening af Danske Døves Landsforbund eller en seniorklub tilknyttet en af Danske Døves Landsforbunds medlemsforeninger for at kunne ansøge.

Du kan søge om støtte til udgifter forbundet med:

  • Indkøb af værnemidler (fx mundbind, handsker, håndsprit)
  • Midler til at tydeliggøre generelle anbefalinger (fx afmærkningstape, udprint af corona-rådene)
  • Tilskud til leje af større lokale til arrangementer, hvis de nuværende rammer i din forening eller klub ikke opfylder de gældende krav om mindst 1 meters afstand mellem deltagerne
  • Tilskud til rengøring af lokaler

Du vil inden for 5 hverdage modtage et svar på din ansøgning. Herefter vil vi efter skriftlig bekræftelse bede om et kontonummer til pengeoverførsel.

Du kan søge om at få refunderet udgifter via vedhæftede kvitteringer - dog kan vi ikke give refusion på udgifter, der er betalt før den 1. maj 2020.

Spørgsmål?

Kontakt os på ddl@ddl.dk eller 20900660.

 

 

 

 

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din ansøgning. Vi kontakter dig inden for 5 hverdage.
Sætter du kryds ved "Noget andet" skal du beskrive dette ved næste punkt.
Bemærk: Har du krydset af ved "ja", skal du huske at vedhæfte kvitteringer.
Vedhæft venligst PDF- eller word-dokumenter og/eller JPG-billeder.
Fjern filer
Maksimal filstørrelse: 10MB

Specifikation vedr. tilskud til rengøring og forsvarlig genåbning

Der er behov for at afklare, hvor meget - og hvornår - coronapuljen støtter foreningernes udgifter til rengøring samt forsvarlig genåbning af foreningerne.

  • Har medlemsforeningen eget lokale eller hus?

Der gives kun tilskud til den eller de ekstra timer, der bruges på rengøring på grund af corona. Det gælder både rengøringspersonale, som foreningerne selv har ansat til formålet, og rengøringspersonale, som er bestilt udefra.

Puljen yder tilskud til anskaffelse af udstyr, der kan forbedre foreningens muligheder for at gennemføre coronasikre aktiviteter. En udspecificering samt begrundelse er dog nødvendig for at ansøgningen kan komme i betragtning. 

  • Har medlemsforeningen ikke eget lokale eller hus?

Der gives fuld refusion til rengøring af det lejede lokale.

Der ydes ikke tilskud til anskaffelse af udstyr, da udstyret skal være ejet af foreningen og opbevares i foreningens eget lokale.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site