Reimagine 2019

#Kultur #Politik #Tegnsprog #Tilgængelighed

Reimagine 2019

Tid
21. august 2019 - 24. august 2019

Kom til vidensfestival i Helsingør!

I slutningen af august bliver et stort internationalt møde - REIMAGINE - afholdt i Helsingør, hvor forskere, aktivister, kulturpersonligheder og borgere mødes for at finde på nye måder at tænke handicap på. Målet er at skabe handling på området!

Hvordan nytænker man handicapområdet? Det er hovedspørgsmålet, når Helsingør danner ramme om et stort internationalt handlingsmøde under navnet REIMAGINE - fra d. 21. - 24. august 2019. Her er forskere, aktivister, kulturpersonligheder og borgere fra ind- og udland inviteret og samlet for at arbejde netop på dette spørgsmål.

Det gælder blandt andre:

  • Jenny Sealy (teaterdirektør og instruktør på Graeae - et teater med personer med handicap)
  • Marlene le Roux (handicapaktivist og teaterdirektør i Artscape Theatre Centre i Cape Town i Sydafrika)
  • Camilla Ryhl (seniorforsker og ph.d. på AAU - arbejder med universel design)
  • Masashi Kajita (adjunkt og arkitekt på KADK - arbejder med forskellige kroppe)
  • Caspar Eric (digter og forfatter, kendt fra digtsamlingerne 7/11, Nike, Alt hvad du ejer)
  • Jacob Nossell (prisvindende komiker og journalist, kendt fra dokumentarfilmene Det Røde Kapel, Naturens Uorden og teaterstykket Human Afvikling).

Det store handlingsmøde består af en række aktiviteter, såsom scenekunst, action lab, talks, debatter, performances og meget mere. Aktiviteterne skal fungere som rammer for, at forskellige personer, aktører og organisationer får mulighed for at møde hinanden på kryds og tværs for at finde på nye måder at tænke handicapområdet på.

Handlingsmødet finder sted i forbindelse med Shakespeare Festival på Kronborg Slot, som i år opfører HamletScenens egenproduktion af Richard III. Forestillingen ønsker også at gøre op med fortællinger, der forstærker følelsen af at være anderledes, udenfor og stigmatiseret.

Handlingsmødet og festivalen foregår den 21. - 24. august i Helsingør. Læs mere på www.reimagine2019.dk.

Deltagelse i aktiviteterne ved vidensfestivalen er åben og gratis for alle.

OBS: Hvis du ønsker tegnsprogstolk, så skal du sende en mail til tolk@enactlab.com.
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site