Ord om Onsdagen: Byvandring i Toves Fodspor med tegnsprogstolk

Tid
18. april 2018 19:00 - 21:00

Se eller gense forfatter Tove Ditlevsens liv og litterære fodspor på denne byvandring i de stemningfyldte gader på Vesterbro i København.

Fra Barndommens Gade og berømmelse går hun med både bævrende skridt og sikre versefødder. Tove Ditlevsen var digterpigen, som hele Danmark troede de kendte, men som alligevel var fuld af hemmeligheder og overraskelser. Turen begynder på Vesterbro og bevæger sig frem mod byens centrum og berømmelsen. Forude venter berømmelse, hjertesorg, stoffer, bedrag og stor og katastrofal kærlighed.

Byvandring.nu

Byvandring.nu har i 10 år stået for et utal af byvandringer, cykelture og bådture i København og omegn. Som de selv skriver det "Vores ture bygger på loakl viden, kærlighed til byen og den gode fortælling" og bliver altid guidet af "lokalkendte mennesker med særlige forudsætninger".

Ord om onsdagen

Arrangementet er en del af ”Ord om Onsdagen”, som er et fast, månedligt litteraturarrangement i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Praktisk info

Byvandringen sker den 18. april kl.19.00 til 21.00. Vi mødes foran Vesterbro Bibliotek og Kulturhus på adressen Lyrskovgade 4, 1758 København V.

Det koster 30 kr. pr. person. Billetter kan købes her.

Se mere her.
Arrangør
Kulturanstalten
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site