Foredrag med Pelle Hvenegaard

Foredrag med Pelle Hvenegaard

Tid
25. oktober 2018 17:00 - 21:00

Det foregår hos LadyLike i samarbejde med Absalon.

Se LadyLikes video om arrangementet her.

Pelle Hvenegaard har haft en del værtsroller, blandt andet som flabet tovholder i TV 2’s datingprogram ”Dagens Mand". Han har rejst i store dele af verden og har, udover at lave tv, haft adskillige arbejdstitler med plejehjælpsassistent og it-iværksætter som de nok største yderpunkter.

Den altoverskyggende, vigtigste og absolut mest lykkebringede titel han til dato har fået, er dog titlen som far. Det kunne han kalde sig, da han og hustruen Caroline for første gang kunne holde deres lille adoptivdatter, Zoe Ukhona, i armene 12. september 2016. Først hér følte han sig i havn i et søgende og spændende men også til tider ret tomt og meningsløst liv. Forud for det lykkelige øjeblik lå 6 års overlevelseskamp i et fertilitets- og adoptionshelvede. Den kamp har han beskrevet i bogen ”Kære Zoe Ukhona”, der udkommer på People’s Press og Chri Chri Journal 12. april 2018.

I samarbejde med Absalon arrangerer LadyLike foredraget med Pelle Hvenegaard som handler om hans personlige oplevelse for "6 års overlevelseskamp i ferlilitets- og adoptionshelvede." Foredraget er til dem, der selv kæmper med ferliliteten. Men også til dem der har lyst til at høre et spændende og inspirerende bud på hvordan lykken kan ligge i livet og måske selv få gode tips til hvordan man kan hjælpe i pågældende situation. Foredraget varer i 2 timer og er inkl. med tid til spørgsmål.

Sidste tilmeldingsfrist er d. 15 oktober!

Tilmeld dig her
Arrangør
Festsalen
Brohusgade 17
2200 København N
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site