Aktivitetspulje ansøgning

Ansøgning til Aktivitetspuljen

Herunder kan du udfylde din ansøgning til vores aktivitetspulje. Denne pulje har fokus på at motivere og engagere jer i at selv at gennemføre aktiviteter til glæde for døvesamfundet – og som kan være med til at forebygge social isolation. Her kan I søge om tilskud til coronasikre samt foreningsdrevne aktiviteter, som enten kan gennemføres fysisk (efter gældende coronaretningslinjer), online eller en blanding af disse.

Puljen yder kun tilskud relateret til konkrete oplæg/foredrag/underholdningsindslag (fx honorar og reklame herfor i form af fx udskrevne uddelingskopier) samt konkrete udgifter til kost relateret til den aktivitet, der gennemføres. Oplægget kan have karakter af underholdning, viden eller noget helt tredje – og derfor skal en ansøgning indeholde en konkret aktivitetsbeskrivelse samt et budget.

Gennemføres aktiviteten ikke, skal ubrugte midler refunderes, med mindre I kommer med et alternativt bud, som vi kan godkende.

Det er her også vigtigt at understrege, at evt. tilskud kan modregnes evt. indtægter i form af deltagerbetaling – hvorfor denne del skal indgås i budgettet, hvis I forventer deltagerbetaling. 

Puljen yder ikke tilskud til anskaffelse af evt. udstyr til gennemførelse af aktiviteten.

Puljen kræver, at I kan kvittere for evt. forbrug, da dette skal registreres hos vores revisor ved endt projektperiode (31.12.2021). Kan I ikke fremvise/fremskaffe relevante kvitteringer, skal det beløb, som I ikke kan redegøre for, refunderes.

For ansøgninger til puljen gælder, at behandlingstiden kan vare op til 14 dage. Vi sender en bekræftelseskvittering senest 48 timer efter at vi har modtaget en ansøgning (weekender, helligdage samt ferie- og fridage er undtaget fra ovenstående ansøgningsretningslinjer).

De næste fire behandlingsudvalgsmøder finder sted den 12. og 26. maj samt den 11. og 25. juni.

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din ansøgning. Den vil blive behandlet ved førstkommende behandlingsudvalgsmøde.
Fjern filer
Maksimal filstørrelse: 10MB
Har du krydset af ved 'Ja', skal du huske at vedhæfte kvitteringer herunder.
Fjern filer
Maksimal filstørrelse: 10MB
Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site