Til jul og forår samler vi ind

Til jul og forår samler vi ind

Danske Døves Landsforbund har to årlige indsamlinger. Forårsindsamlingen er i slutningen af april, imens juleindsamlingen starter i november måned. Aktuelle indsamlinger er altid annonceret på vores website og facebook.

Hvorfor samler vi ind?

Formålet med indsamlingerne er at indsamle penge til DDL's arbejde for at sikre døve og hørehæmmede lige vilkår i samfundet. Indsamlingerne har fokus på de relevante problemstillinger, der kendetegner tegnsprogstalende døve og hørehæmmedes hverdag og de udfordringer, der kan følge med. Eksempler på fokusområder er arbejdsløshed, ensomhed, tilgængelighed, tolkebarrierer og manglende kulturtilbud på dansk tegnsprog.

Pas på falske døve

Vi bliver med jævne mellemrum kontaktet og gjort opmærksomme på, at der er falske indsamlinger i omløb. De falske døve indsamlere påstår, at de samler ind til døvesagen i Danmark. I Danske Døves Landsforbund tager vi stærkt afstand fra disse falske døve indsamlere. Oplever du problemer med falske døve indsamlere, så opfordrer vi dig til hurtigst muligt at kontakte det lokale politi med en beskrivelse af din oplevelse. Jo hurtigere du tager kontakt til politiet, jo hurtigere kan vi i fællesskab få sat en stopper for problemet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DDL på ddl@ddl.dk eller 20 90 06 60.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site