Støt tegnsprogstalende døve og hørehæmmede – bliv medlem af DDL!

Støt tegnsprogstalende døve og hørehæmmede – bliv medlem af DDL!

Gennem et medlemskab giver du økonomisk og holdningsmæssig støtte til vores arbejde for tegnsprogstalende døve og hørehæmmede i Danmark. Du vil også modtage Døvebladet med posten 2 gange om året.

Bliv medlem allerede i dag!

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Din tilmelding er modtaget og du hører fra os snarest. Tak for din støtte!
Vælg venligst nedenfor...

Vælg en lokal medlemsforening

Som medlem af DDL skal du samtidig vælge at være medlem af en forening under DDL. Det skal du, fordi DDL og de lokale medlemsforeninger er hinandens forudsætninger. Det giver dig både lokal indflydelse, et socialt netværk samt en stærk landspolitisk organisation. Derfor skal du huske at vælge, hvilken medlemsforening du skal være medlem hos.

Hvad betaler jeg - og til hvem?

Hvert år betaler du 400 kroner i kontingent. Foreningens kontingentandel er på 200 kroner (Døveforeningen af 1866 koster dog 400 kroner, så vælger du denne forening er dit årlige kontingent på 600 kroner i alt), og DDL's kontingentandel er på 200 kroner. Du kan desuden vælge i tillæg hertil at støtte DDU årligt for kun 100kr. ekstra.

Er du under 30 år?

Er du under 30 år kan du være medlem af både DDL og Danske Døves Ungdomsforbund (DDU) for samme pris. Husk, du også skal være medlem af en medlemsforening for at kunne være med i DDU/DDL. Du kan være medlem af flere medlemsforeninger ved at betale for flere medlemskaber. Du betaler kun en gang til DDL/DDU.

Har du børn under 18 år?

Er du medlem af DDL og har børn under 18 år, kan de være gratis medlem af DDL som en del af dit medlemskab.

Det med småt

Et medlemskab af Danske Døves Landsforbund er personligt. Indmeldelse sker fra den dato vi modtager din tilmelding. Udmeldelse skal ske skriftligt mindst 1 måned før et kalenderårs udløb.

Medlemmers børn under 18 år kan få medlemskab af DDL og en af medlemsforeningerne som en del af deres forældres medlemskab. Såfremt børn under 18 år ønsker at benytte medlemsforeningernes ungdomsafdeling kræves medlemskab af DDU. Der henvises i øvrigt til gældende vedtægter.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site