Stor interesse for konference om døve tegnsprogstolke

#Arrangementer #Politik #Tegnsprog #Tilgængelighed #Uddannelse

Stor interesse for konference om døve tegnsprogstolke

8. maj 2018

Den 25. – 26. maj afholder DDL sammen med de fire andre partnere i Eramsus+ projektet en stor to dages konference på Hamborg Universitet.

Formålet med konferencen er at udbrede kendskabet til de materialer, der er produceret i projektet. Der er over 100 tilmeldte fra 20 forskellige lande. Selvom konferencen er europæisk og primært handler om forholdene for døve tegnsprogstolke i Europa, så kommer der også deltagere langvejs fra – fra Brasilien, Japan og Ghana.

Programmet for konferencen er næsten færdigt, og der vil være ni workshops med fokus på projektets studier, lobbyarbejde for fremtidens døve tegnsprogstolke. Du kan se programmet her.

DDL's landsformand Lars Knudsen glæder sig over den store interesse for konferencen: - Fra Danmark er vi 17 tilmeldte, hvilket er meget glædeligt, og vi regner med at blive ca. 120 personer i alt. Vi håber at alle får nogle gode og lærerige dage i Hamborg og at vi afslutningsvist får en god og konstruktiv debat om fremtidige tiltag på døvetolkeområdet. Det er vigtigt, at vi ikke stopper her, men at der er nogen, der følger op på arbejdet, når projektet slutter d. 31. august 2018, siger Lars.

Du kan læse mere om projektet her

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site