Spændende biografforsøg i Herning

#Arrangementer #Kultur #Tilgængelighed

13. februar 2018

Høreforeningen og Nordisk Film er gået sammen om et biografforsøg i Nordisk Films biograf i Herning fra den 8. marts. Den 8. marts er der nemlig danmarkspremiere på den nye store film ”Så længe jeg lever” om sangeren John Mogensen med skuespilleren Rasmus Bjerg i hovedrollen.

Filmen vises fuldt tekstet i Herning i hele spilleperioden, dvs. ved samtlige forestillinger vil der være danske undertekster på filmen. Samtidig vises filmen i Nordisk Films biograf i Randers uden danske undertekster i hele spilleperioden. Herefter måler man groft sagt, hvilken af de to biografer, der får flest gæster (der laves en speciel udregning, hvor styrkeforholdet mellem biograferne måles op, så der kommer en brugbar sammenligning).

Måske du skal til Herning? Nu er der i hvert fald god chance for at vise, at danskerne gerne vil se danske film med undertekster, og at mange har behov for teksterne.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site