Nyt fra Aalborg

#Tegnsprog

5. februar 2018

Formand for Aalborg Tegnsprogsforening, Inger Nørgaard, fortæller her nyt fra Aalborg.

Aalborg Tegnsprogsforening og fire andre klubber; Idrætsklubben START, PC-klubben, seniorklubben og whistklubben, laver hver især arrangementer i området. Nu har de fem talt sammen og drømmer om at slå sig sammen til én forening. Der bliver brugt mange ressourcer, da hver klub har bestyrelser, generalforsamling med mere, så hvorfor ikke slå os sammen?

Det arbejder vi på nu. Vi startede i april sidste år og arbejdet er meget effektivt. Vi har afholdt tre større møder hvor alle har deltaget og udvekslet ideer med henblik på fremtiden. Så sent som i lørdags var der arbejdsmodeller fremme til diskussion. I løbet af foråret er der generalforsamlinger i klubberne, og her skal vi også høre om medlemmerne ønsker at vi skal slå os sammen under en eller to hatte. Aalborg Tegnsprogsforening og START kan dog ikke fusionere. Så det er hvad udvalget i øjeblikket arbejder på heroppe.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
close
Søg på dette site